GYÉMÁNTSZERSZÁMOK since 1988

A Hungaro-Diamant Kft Gyémántszerszámok ,Grafit szerszámok és Garfit elektródák gyártásával, javításával, szerszám élezéssel és CAD/CAM tervezéssel foglalkozik. Gyémántipari tevékenységét már 1988-ben elkezdte egy másik cégnév alatt majd 1994-ben önálló egységként  a mai napig eredményesen működik!

Cégünk egy  családi vállalkozás, melynek eredménye a jól szervezett csapatmunka! Jelenleg 6 főt alkalmazunk de a közeli tervek közé tartozik új munkaerők felvétele a céljaink megvalósításához! Valamint fontos számunkra szakembereink állandó képzése is. Folyamatos felhasználói igényeket szem előtt tartva fejlődünk a pozitív vevői visszajelzéseket figyelembe véve!

Mi mint Hungaro-Diamant egy modern előretekintő cég vagyunk! A Hungaro-Diamant Kft egyre szélesebb felhasználói területekre készít gyémántszerszámokat!

Fontos számunkra a magas mínőség megtartása és az Ügyfeleink elégedettsége, valamint  a vevőinkkel tartott kapcsolatok fentartása és elmélyítése nem csak szakmai hanem emberi kapcsolatok tekintetében is! A mai világban fontos  a folyamatos lehetőségekhez mérten a kapcsolattartás, hiszen erre építhető az eredményes közös munka!

Az egyedi technológiánk ismeretében megfelelő újításokkal, legszélesebb körben elégítjük ki megrendelőink egyedi igényeit is. Szerszámaink mínősége és felhasználhatósága a szakmai és technológia háttér mellett a felhasznált anyagok mínőségével együttesen teszi lehetővé a termelékeny gyártást! Gyors, precíz munkával, rövid szállítási határidővel teljesítünk.

Árainkat az aktuális  piaci trendnek  megfelelően kalkuláljuk. Fontos a folyamatok optimalizálása a Vevői megkeresésektől a Készregyártásig! Alapanyag beszállítóinkkal a tevékenységünk kezdete óta együttműködünk! Cégünk DIN EN ISO 9001:2001 minősítéssel rendelkezik.

A tanusítvány jegyzékszáma: 12-10014466 TMS MÜNCHEN.

Előre is köszönjünk,hogy megtiszteltek bizalmukkal!