cropped-raw-diamonds

Gyémántszerszámaink mínősége már a kiválogatott alapanyagok mínőségével kezdődik!

Az alapanyag beszállítóinkkal folyamatos kapcsolattartás mellett válogatjuk a felhasználni kívánt nyers ipari és különféle szintetikus gyémántokat! A szerszámok gyártásához szorosan kapcsolódik a munkafolyamataink közbeni folyamatos méret és mínőségellenőrzés!

Szerszámainkat a vevői igények alapján a szóbeli ígényfelmérés után írásbeli megkeresést követően: tervezés-gyártás-bevizsgálás után történik a kiszállítás! A természetes gyémánt a napjainkig ismert legkeményebb anyag! Az ipari felhasználás során a legszélesebb területeken használják,mint megmunkáló anyagot!

A természetes gyémánt (mint alapanyag) a legmodernebb felhasználási területeken alkalmazható. A természetes gyémántokat minden méretben és minőségben kínáljuk!  A szerszámokat a vevői ígények alapján gyártjuk le. Különboző felhasználási terültekhez különféle alaki és mínőségű alapanyagok kerülnek felhasználásra és megmunkálásra! Alapanyagaink bevizsgálása megfelelő szakmai tudásunk és a hozzá tartozó Know-how ismeretében történik meg!